Ταϊβάν: Και εντόσθια χοιρινού στο… οπλοστάσιο της αντιπολίτευσης (βίντεο)

Ταϊβάν: Και εντόσθια χοιρινού στο… οπλοστάσιο της αντιπολίτευσης (βίντεο)

Σε νέο χαμηλό η πολιτική αντιπαράθεση για τις εισαγωγές κρέατος από τις ΗΠΑ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιβάλλον εκδοροσφαγείου σε συνδυασμό με πυγμαχικό ρινγκ θύμισε την Παρασκευή το κοινοβούλιο στην Ταϊβάν, κατά τη συζήτηση σχετικά με την εισαγωγή χοιρινού κρέατος από τις ΗΠΑ, με τη συμμετοχή και… εντέρων γουρουνιού στην αντιπαράθεση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης.

Ταϊβάν: Και εντόσθια χοιρινού στο… οπλοστάσιο της αντιπολίτευσης (βίντεο)-1

Το ζήτημα αφορά στην εισαγωγή κρέατος με βλαβερή χημική ουσία που έχει απαγορευθεί σε πολλές χώρες, και στην Ταϊβάν, αλλά η κυβέρνηση στην Ταϊπέι επιθυμεί να χαλαρώσει την απαγόρευση ώστε να μπορεί να εισαχθεί χοιρινό κρέας από τις ΗΠΑ. Η σχετική πρόθεση της κυβέρνησης έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών.

Έτσι όταν την Παρασκευή το θέμα ήρθε στο κοινοβούλιο της χώρας, η αντιπαράθεση έπεσε σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο, με γροθιές, σπρωξιές και ύβρεις, πράγμα όχι πρωτοφανές για κοινοβούλιο της Άπω Ανατολής.

Ταϊβάν: Και εντόσθια χοιρινού στο… οπλοστάσιο της αντιπολίτευσης (βίντεο)-2

Εκεί όμως που ξεπέρασαν κάθε όριο τα στελέχη της αντιπολίτευσης ήταν όταν στο… οπλοστάσιο των επιχειρημάτων της προστέθηκαν και έντερα χοιρινού που εκτοξεύτηκαν κατά των κυβερνητικών αξιωματούχων και βουλευτών.

Πηγή: Reuters, RTE News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή