Περιφερειάρχης Τορίνο: «Απαράδεκτος» ο συνωστισμός με το άνοιγμα των καταστημάτων

Περιφερειάρχης Τορίνο: «Απαράδεκτος» ο συνωστισμός με το άνοιγμα των καταστημάτων

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλμπέρτο Τσίριο, περιφερειάρχης της περιοχής Πεδεμόντιο με πρωτεύουσα το Τορίνο, δήλωσε ότι είναι «απαράδεκτος» ο συνωστισμός που δημιουργήθηκε χθες, μετά τη μείωση των περιοριστικών μέτρων και το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων.

«Οι εικόνες που είδα χθες σε ορισμένες κεντρικές οδούς του Τορίνο μου θυμίζει σκηνές καλοκαιριού και είναι κάτι που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας», τόνισε ο Τσίριο.

«Ο συνωστισμός αυτός είναι απαράδεκτος. Σήμερα θα λάβω μέρος σε ειδική συνεδρίαση και θα ζητήσω από τον νομάρχη να υιοθετήσει πολύ αυστηρά μέτρα», πρόσθεσε.

Ο περιφερειάρχης υπογράμμισε παράλληλα ότι βάσει των επιδημιολογικών στοιχείων που διαθέτει, θα πρέπει να συνεχιστεί η διδασκαλία εξ αποστάσεως, τόσο στα λύκεια, όσο και στα γυμνάσια της περιοχής του.

Τα σχολεία του Πεδεμόντιου θα ξανανοίξουν μετά τα Θεοφάνεια, με «κυλιόμενα ωράρια», ώστε η χωρητικότητα των μέσων μαζικής μεταφοράς να μην ξεπεράσει το 50%.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή