Κύμα λίμνης σαρώνει ποδηλάτη στο Σικάγο (βίντεο)

Κύμα λίμνης σαρώνει ποδηλάτη στο Σικάγο (βίντεο)

Η στάθμη της λίμνης Μίσιγκαν έχει ανέλθει σε επικίνδυνα επίπεδα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κύματα δεν έχει μόνο η θάλασσα, αλλά και οι μεγάλες λίμνες. Ένα από αυτά ήταν τόσο σαρωτικό προσφάτως ώστε παρέσυρε έναν ποδηλάτη που το πρωί της Δευτέρας είχε την ατυχή έμπνευση να κινηθεί στις όχθες της Λίμνης Μίσιγκαν, στο Σικάγο.

Η άνοδος της στάθμης της λίμνης και οι σφοδροί άνεμοι στην περιοχή συνέβαλαν στο να βγει το κύμα στον ποδηλατόδρομο της αμερικανικής μεγαλούπολης και να σαρώσει τον ποδηλάτη, αρπάζοντάς του προς στιγμήν και το ποδήλατο, που ο ίδιος αμέσως κατάφερε να… ανακτήσει.

Στο βίντεο που ανήρτησε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC φαίνεται ο ποδηλάτης να ψηφά τον εμφανώς επικίνδυνο κυματισμό και να προχωρά εκεί όπου κανείς άλλος δεν κινείτο, με αποτέλεσμα το κύμα να πάει να τον καταπιεί.

Ευτυχώς ο ίδιος γλίτωσε τελικά χωρίς σοβαρό τραυματισμό. Λογικά θα το σκεφτεί καλύτερα όταν πάει να κάνει ξανά ποδήλατο στο Lakefront Trail του Σικάγο…

Πηγή: ABC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή