«Τρελή Τετάρτη» στη Βρετανία, με τη χαλάρωση των μέτρων

«Τρελή Τετάρτη» στη Βρετανία, με τη χαλάρωση των μέτρων

Γυμναστήριο Αγγλοκύπριου άνοιξε τα μεσάνυχτα, με τη λήξη της καραντίνας

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απολύτως ανυπόμονοι οι Βρετανοί, σπεύδουν το πρωί της Τετάρτης σε καταστήματα και γυμναστήρια στην πρώτη ημέρα εξόδου της χώρας από το δεύτερο αυστηρό λόκνταουν, με ορισμένους να πάνε σε γυμναστήρια από τα μεσάνυκτα και τα μαγαζιά να ανταγωνίζονται με εκτεταμένες προσφορές.

Με την περιγραφή «Άγρια Τετάρτη» (Wild Wednesday), ο βρετανικός Τύπος απεικονίζει μια έκρηξη καταναλωτικής διάθεσης, με τα πολυκαταστήματα Debenhams να προσφέρουν εκπτώσεις έως και 70% προκαλώντας διαδικτυακή ουρά άνω του 1 εκατομμυρίου πελατών για παραγγελίες στην ιστοσελίδα τους ενόψει του πρωινού ανοίγματος των καταστημάτων της στις περιοχές που δεν βρίσκονται στο τρίτο κι έσχατο επίπεδο κινδύνου.

Πόλεις όπως το Λονδίνο και το Λίβερπουλ πέρασαν από τα ξημερώματα της Τετάρτης στο δεύτερο επίπεδο, που επιτρέπει τη λειτουργία καταστημάτων λιανικής, κομμωτηρίων και γυμναστηρίων, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail κάποιοι εντελώς ανυπόμονοι έσπευσαν από τα μεσάνυχτα σε τουλάχιστον ένα γυμναστήριο στο Λονδίνο που άνοιξε το… δευτερόλεπτο που έληξε η καραντίνα.

Πρόκειται για γυμναστήριο που ανήκει στον Αγγλοκύπριο Ανδρέα Μιχλή, στο βόρειο Λονδίνο, ο οποίος μάλιστα είχε ανοίξει παρανόμως και τον Νοέμβριο και του επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 75.000 ευρώ.

Η επιχείρηση Debenhams πρόκειται να κλείσει σύντομα δεκάδες καταστήματά της λόγω οικονομικών προβλημάτων, επομένως εκποιεί όπως-όπως το εμπόρευμα που έχει μείνει σε ράφια και αποθήκες.

Με πληροφορίες από Daily Mail, The Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή