Ινδία: Προειδοποίηση ενόψει του κυκλώνα Μπουρεβί

Ινδία: Προειδοποίηση ενόψει του κυκλώνα Μπουρεβί

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τροπικός κυκλώνας Μπουρεβί, κατευθύνεται προς τη νότια Ινδία, αφού πέρασε από την ανατολική ακτή της Σρι Λάνκα στις αρχές της εβδομάδας, χωρίς να προκαλέσει μεγάλες ζημιές.

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ινδίας (IMD) εξέδωσε μια «κόκκινη» προειδοποίηση σε τμήματα των νότιων επαρχιών του Ταμίλ Ναντού και της Κεράλα και δήλωσε ότι ο κυκλώνας αναμένεται να χτυπήσει την Πέμπτη ή νωρίς την Παρασκευή. Ένας άλλος τροπικός κυκλώνας στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 23 άτομα στο Ταμίλ Ναντού την περασμένη εβδομάδα.

«Πολύ έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται στη νότια Κεράλα και στο νότιο Ταμίλ Ναντού», ανέφερε το IMD.

Το μετεωρολογικό γραφείο της Ινδίας δήλωσε ότι αναμένει ζημιά στις αχυρένιες καλύβες και ότι οι γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας και επικοινωνίας θα μπορούσαν να επηρεαστούν. Αναμένει επίσης ότι η καταιγίδα θα πλήξει καλλιέργειες ρυζιού και φρούτων.

Η προειδοποίηση αναφέρει ότι ο τροπικός κυκλώνας πλησιάζει με ταχύτητα έως και 90 χλμ / ώρα η οποία δεν αποκλείεται να δυναμώσει.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή