Μεγάλη έκρηξη με θύματα στο Μπρίστολ

Μεγάλη έκρηξη με θύματα στο Μπρίστολ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε από την μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε σε μονάδα ανακύκλωσης νερού κοντά στο Μπρίστολ, γράφουν οι Times. «Τέσσερις νεκροί και ένας τραυματίας στην έκρηξη στο Έιβονμαουθ», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος των Γουίλ Χάμφρις. «Εργάτες βρίσκονταν στην κορυφή μιας δεξαμενής με χημικά σε μια μονάδα της εταιρείας ύδατος Wessex Water, όταν εξερράγη».

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ανέφεραν ότι σημειώθηκε μια μεγάλη έκρηξη στη μονάδα που βρίσκεται στο Έιβονμαουθ. Πιστεύεται ότι η έκρηξη έγινε σε μια από τις χημικές δεξαμενές της μονάδας ανακύκλωσης νερού της εταιρείας ύδατος Wessex Water.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα», είπε μια εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Έιβον, προσθέτοντας ότι οι τραυματισμοί είναι σοβαροί. Οι επιχειρήσεις των συνεργείων διάσωσης συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τους τραυματίες. Η αστυνομία είπε ότι θα διεξαχθεί πλήρης έρευνα για το συμβάν αυτό. «Οι αστυνομικές έρευνες για το τι ακριβώς συνέβη είναι σε πρώιμο στάδιο και συνεχίζονται», είπε ο επιθεωρητής Μαρκ Ρανέικρς.

Μεγάλη έκρηξη με θύματα στο Μπρίστολ-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή