Αγγλία: Ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ μεταξύ των πρώτων που εμβολιάστηκαν

Αγγλία: Ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ μεταξύ των πρώτων που εμβολιάστηκαν

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ από το Γουόρικσιρ της Αγγλίας ήταν μεταξύ των πρώτων ανθρώπων που εμβολιάστηκαν σήμερα στη Βρετανία με το άρτι εγκριθέν εμβόλιο των Pfizer/BioNTech κατά της COVID-19 για χορήγηση εκτός κλινικών δοκιμών.

Ο 81χρονος εμβολιάστηκε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κόβεντρι, το οποίο βρίσκεται 32 χιλιόμετρα μακριά από το Στράτφορντ-Απόν-Έιβον, τη γενέτειρα του συνονόματού του, του μεγαλύτερου δραματουργού και ποιητή της Αγγλίας.

Ο εμβολιασμός του Σαίξπηρ ενέπνευσε πολλούς χρήστες του Twitter να αστειευτούν, κάνοντας λόγο για το “Το Ημέρωμα της Γρίπης” από τη γνωστή κωμωδία του συγγραφέα «Το Ημέρωμα της Στρίγκλας».

Μερικοί μάλιστα είχαν την εξής απορία: αν η Μάργκαρετ Κίναν, μια 90χρονη γιαγιά, ήταν η ασθενής 1Α που εμβολιάστηκε κατά της COVID-19 στη Βρετανία, τότε ο Σαίξπηρ ήταν ο ασθενής “2B or not 2B?”, από τον διάσημο μονόλογο του Άμλετ “To be or not to be” (Nα ζει κανείς ή να μη ζει).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή