Πάνες προτείνει η Κίνα στους αεροσυνοδούς, κατά του κορωνοϊού

Πάνες προτείνει η Κίνα στους αεροσυνοδούς, κατά του κορωνοϊού

Σκοπός η αποφυγή της τουαλέτας σε πτήσεις τσάρτερ σε προορισμούς με πολλά κρούσματα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ρυθμιστική αρχή αεροπορίας της Κίνας προτείνει στα πληρώματα καμπίνας των αεροσκαφών που εκτελούν πτήσεις τσάρτερ να φορούν πάνες, ώστε να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Σε έγγραφο οδηγιών 49 σελίδων η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας απευθύνει νέες οδηγίες στα πληρώματα των αεροπλάνων, ιδιαιτέρως για πτήσεις τσάρτερ σε περιοχές επιβαρυμένες από την Covid-19.

Σε αυτό το έγγραφο υπάρχει κεφάλαιο για το προστατευτικό υλικό που συνιστάται για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, και περιλαμβάνεται η σύσταση για τη χρήση πάνας ενηλίκων από το πλήρωμα καμπίνας και η αποφυγή της χρήσης της τουαλέτας, ιδιαιτέρως για πτήσεις σε περιοχές με τουλάχιστον 500 κρούσματα ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

Προτείνονται ακόμη χειρουργικές μάσκες, γάντια μιας χρήσης, σκουφάκια, προστατευτικά γυαλιά, και προστατευτικά πανωφόρια για τα ρούχα και τα παπούτσια. Αυτά προτείνονται και στους πιλότους, αλλά όχι οι πάνες.

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή