Τι κάνεις αν δεις τη θάλασσα να σηκώνεται στον αέρα; (βίντεο)

Τι κάνεις αν δεις τη θάλασσα να σηκώνεται στον αέρα; (βίντεο)

Αυστραλός, πάνω στη βάρκα του, αιχμαλωτίζει με τον φακό του έναν υδροστρόβιλο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχεις βγει βόλτα με τη βάρκα και το καλάμι σου. Το ψάρεμα πήγε σχετικά καλά, δε θα πεινάσει σήμερα η γάτα, χάρη στα αφρόψαρα που ξεγέλασες.

Κι εκεί που πλησίαζες για να δέσεις τη βάρκα, βλέπεις από (όχι και τόσο) μακριά να έρχεται ένας ανεμοστρόβιλος που σηκώνει το νερό στον αέρα. Τι κάνεις; α) Δένεις τη βάρκα και φεύγεις, β) Τραβάς βίντεο αμέριμνος με το κινητό σου, ή γ) Τρέχεις πανικόβλητος;

Ο Αυστραλός που βρέθηκε στη βόρεια Αυστραλία στη βάρκα του προ ενός υδροστρόβιλου προτίμησε τη β’ επιλογή, σηκώνοντας το smartphone του ψηλά ώστε να πιάσει την εικόνα του επερχόμενου υδροστρόβιλου. Μάλλον δικαιώθηκε, εκτιμώντας ορθά την πορεία του εντυπωσιακού φαινομένου.

Όχι μόνο βγήκε ασφαλής από τη θάλασσα, αλλά και δημοσίευσε το βίντεο που τράβηξε με το κινητό, το οποίο μάλιστα βρήκε τον δρόμο του και μέχρι το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC όπου αναδημοσιεύθηκε. Οι ανεμοστρόβιλοι άλλωστε αποτελούν πάντα ιδιαίτερο θέαμα, ακόμη περισσότερο οι υδροστρόβιλοι.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή