ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Τα παγωμένα πεζοδρόμια του Κιέβου δεν είναι να τα ανεβαίνεις (βίντεο)

Νεαρή Ουκρανή βιώνει το... μαρτύριο του Σισύφου προσπαθώντας να ανέβει

Τα παγωμένα πεζοδρόμια του Κιέβου δεν είναι να τα ανεβαίνεις (βίντεο)

Ο πάγος στο Κίεβο δεν αστειεύεται, και το ξέρουν και οι κάτοικοι της πόλης. Οι περισσότεροι προσέχουν πολύ να μην πέσουν καθώς κάθε πεζοδρόμιο αποτελεί ολισθηρή παγίδα. Μία νεαρή Ουκρανή όμως είχε περισσότερα προβλήματα…

Σε βίντεο που κυκλοφορεί σε Ευρώπη και Αμερική, φαίνεται η Ουκρανή με ένα σακίδιο στην πλάτη να παλεύει να ανέβει σε ένα πολύ ολισθηρό πεζοδρόμιο του Κιέβου, όπου άλλοι καταφέρνουν με σχετική άνεση να κρατήσουν την ισορροπία τους.

Και τι δε δοκίμασε η κοπέλα για να ανέβει… Περπατώντας γλιστρούσε πάλι προς τα κάτω, πηγαίνοντας σιγά-σιγά έπεφτε, κι ακόμη και όταν ένας περαστικός προσπάθησε να την τραβήξει να ανέβει στο πεζοδρόμιο, εγκατέλειψε την προσπάθεια βλέποντας ότι… σωτηρία δεν υπάρχει.

Τότε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τα καταφέρει η Ουκρανή επέλεξε να μπουσουλήσει. Με τα χέρια και τα γόνατα στον πάγο τα πήγε κάπως καλύτερα, προχώρησε τέσσερα-πέντε μέτρα, αλλά εκεί που αναθάρρησε νομίζοντας ότι είχε πια ανέβει και πήγε να σηκωθεί, ο πάγος την νίκησε ξανά, στέλνοντάς την πίσω στον δρόμο, για μια νέα αρχή στο Σισύφειο μαρτύριό της.

Πηγή: ABC News