Πτώση με καγιάκ από καταρράκτη φουσκωμένου ποταμού (βίντεο)

Πτώση με καγιάκ από καταρράκτη φουσκωμένου ποταμού (βίντεο)

Εντυπωσιακή εικόνα, καθηλωτικός ήχος, από τη Νέα Νότια Ουαλία

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καγιάκ είναι δεδομένα άθλημα αδρεναλίνης, αλλά σε αυτή την περίπτωση αγγίζει τα επίπεδα της ουσίας που εκκρίνει ο ανθρώπινος οργανισμός σε πτώσεις με αλεξίπτωτο.

Πρόκειται για τολμηρούς κωπηλάτες στην Αυστραλία που παρά την άνοδο της στάθμης του ποταμού στη Νέα Νότια Ουαλία, μετά τις πρόσφατες πλημμύρες, αποφάσισαν να πάρουν το καγιάκ τους και να κατέλθουν έναν πολύ υψηλό καταρράκτη δεκάδων μέτρων.

Η εικόνα, αλλά και ο ήχος, πραγματικά εντυπωσιάζουν καθώς τα ορμητικά νερά του ποταμού προ του καταρράκτη παρασύρουν τα εκτός ελέγχου καγιάκ σε βουτιά πολλαπλών G πίεσης.

Οι κωπηλάτες αψηφούν την τεράστια πίεση του νερού και της βαρύτητας και βουτούν με το καγιάκ τους είτε ίσια είτε ανάποδα, βγαίνοντας μετά κανονικά στην επιφάνεια… σα να μη συνέβη τίποτε, και συνεχίζουν το κουπί τους σαν γάτες εφτάψυχες που πέφτουν από ψηλά και συνεχίζουν περπατώντας.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή