ΗΠΑ

Γιος διεκδικεί αποζημίωση από γονείς μετά την καταστροφή συλλογής πορνό

Γιος διεκδικεί αποζημίωση από γονείς μετά την καταστροφή συλλογής πορνό

Στη δικαιοσύνη κατέφυγε ένας 42χρονος στις Ηνωμένες Πολιτείες, διεκδικώντας αποζημίωση από τους γονείς του για την καταστροφή μιας συλλογής πορνό.

Δεδομένου ότι δικαστήριο στο Μίσιγκαν απεφάνθη ότι ο 42χρονος δικαιούται να ζητήσει αποζημίωση, πλέον επιχειρείται να αποτιμηθεί η αξία της συλλογής του, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ξεπερνά τα 25.000 δολάρια (περίπου 20.000 ευρώ).

Ο 42χρονος σήμερα Ντέιβιντ Γουέρκινγκ είχε επιστρέψει για περίοδο 10 μηνών στο σπίτι των γονιών του στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, αφότου είχε πάρει διαζύγιο και προτού μετακομίσει στην Ιντιάνα.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε αφήσει την πλούσια και «αναντικατάστατη» συλλογή περιοδικών και ταινιών στο σπίτι των γονιών του και, αφού μετακόμισε, ανακάλυψε ότι έλειπαν, σύμφωνα με την εφημερίδα Holland Sentinel.

Οι γονείς του, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι τον είχαν προειδοποιήσει να μην φέρει τη συλλογή στο σπίτι τους. Δικαστής στο Μίσιγκαν, ωστόσο, απεφάνθη ότι οι γονείς δεν είχαν δικαίωμα να «ξεφορτωθούν» αντικείμενα που ανήκαν στον γιο τους.

Ο Ντέιβιντ Γουέρκινγκ υπέβαλε την αγωγή υποστηρίζοντας ότι τα αντικείμενα –πάνω από 1.600 DVD και κασέτες κατά δήλωσή του- καταστράφηκαν παράνομα τον Απρίλιο του 2019.

Γιος και γονείς αντάλλαξαν σειρά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον πατέρα να γράφει σε ένα εξ αυτών πως του έκανε «μεγάλη χάρη που ξεφορτώθηκε όλα αυτά τα πράγματα».

Με πληροφορίες από BBC