Και τρίτος ύποπτος για την αεροπορική τραγωδία στο Λόκερμπι

Και τρίτος ύποπτος για την αεροπορική τραγωδία στο Λόκερμπι

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες απήγγειλαν σήμερα κατηγορίες εναντίον ενός ακόμη υπόπτου για την κατάρριψη του αεροσκάφους της Pan Am πάνω από το Λόκερμπι, τρομοκρατική επίθεση από την οποία έχασαν τη ζωή τους 270 άνθρωποι.

Ο ύποπτος είναι ο Αμπού, Αγκίλα Μοχάμεντ Μασούντ Κίρ Αλ Μαρίμ, Λίβυος πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal κρατείται στη Λιβύη και πρόκειται να εκδοθεί στις ΗΠΑ. 

Οι διωκτικές αρχές της Σκωτίας ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν με τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την απαγγελία των κατηγοριών εις βάρος του Αγκίλα που είναι ο τρίτος ύποπτος για την επίθεση και ενός τρίτου ατόμου.

«Για 32 χρόνια οι οικογένειες 270 ανθρώπων έχουν δείξει μεγάλη και υπομονετική αξιοπρέπεια αντιμετωπίζοντας τις απώλειες που υπέστησαν την φρικτή νύχτα της 21ης Δεκεμβρίου του 1988. Σήμερα οι σκέψεις μας είναι ξανά μαζί τους», δήλωσε o Γενικός Εισαγγελέας της Σκωτίας, Τζέιμς Γούλφι. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή