Όταν ο… Άγιος Βασίλης έμπλεξε στα καλώδια του ρεύματος (βίντεο)

Όταν ο… Άγιος Βασίλης έμπλεξε στα καλώδια του ρεύματος (βίντεο)

Χρειάστηκαν γερανοί και κλιμακοφόρα της Πυροσβεστικής για να τον κατεβάσουν

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φέτος οι πυροσβέστες στην Καλιφόρνια έχουν ομολογουμένως περάσει μια πολύ δύσκολη χρονιά, πολεμώντας με πυρκαγιές ακόμη και τον μήνα Δεκέμβριο. Τέτοιον μήνα συνήθως έχουν καθήκοντα απεγκλωβισμού και αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων, αλλά στο Σακραμέντο τις προάλλες κλήθηκαν να… κατεβάσουν τον Άη Βασίλη από τις κολώνες του ηλεκτρικού.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε μεταξύ άλλων και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, η περίπτωση ήταν κάπως πιο σύνθετη από τους συνήθεις απεγκλωβισμούς παγιδευμένων… γατών πάνω σε δέντρα.

Κάποιος έξυπνος ντύθηκε Άγιος Βασίλης, ανέβηκε σε αερόστατο με σχήμα ελκήθρου και με ρόδες, και αποφάσισε να πετάξει πάνω από το Ρίο Λίντα, στα περίχωρα του Σακραμέντο, χωρίς να υπολογίσει το εναέριο δίκτυο ηλεκτρισμού.

Δύο γερανούς και άλλα τόσα κλιμακοφόρα οχήματα επιστράτευσαν οι πυροσβέστες για να ανέβουν εκεί όπου είχε μπλέξει ο Άγιος Βασίλης, να τον ξεμπλέξουν και να τον κατεβάσουν με ασφάλεια στο έδαφος.

Προφανώς δεν έχει πετάξει ποτέ του… χαρταετό, ώστε να ξέρει να αποφεύγει να καλώδια! Σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι να αποφύγει φέτος τα Χριστούγεννα τα… τζάκια, δεν είναι ο συγκεκριμένος για να κατεβαίνει από ψηλά.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή