Μάρτιν Σκρέλι: Η φυλακή και ο έρωτας της δημοσιογράφου

Μάρτιν Σκρέλι: Η φυλακή και ο έρωτας της δημοσιογράφου

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αίσθηση προκάλεσε η συνέντευξη της πρώην ρεπόρτερ του πρακτορείου Bloomberg, Κρίστι Σμάιθ, η οποία περιέγραψε πώς ανέτρεψε «την τέλεια ζωή της στο Μπρούκλιν», αφού ερωτεύθηκε τον Μάρτιν Σκρέλι, τον αμφιλεγόμενο διαχειριστή αμοιβαίων κεφαλαίων, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη επτά ετών για απάτη.

Σε διάστημα εννέα μηνών, ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 2018, η Σμάιθ, η οποία είχε αποκαλύψει πρώτη τη σύλληψη του Σκρέλι τον Δεκέμβριο του 2015, εγκατέλειψε τη δουλειά της, μετακόμισε από το σπίτι της και πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της. Ο 37χρονος σήμερα Σκρέλι κερδοσκοπούσε πάνω σε τιμές φαρμακευτικών προϊόντων, με τις επενδυτικές του δραστηριότητες να προκαλούν την αύξηση της τιμής ζωτικής σημασίας φαρμάκου κατά 5.000% μέσα σε μία νύχτα. Τον Απρίλιο του 2019, ο Σκρέλι μετήχθη από τις αγροτικές φυλακές του Νιου Τζέρσεϊ σε σωφρονιστήριο μέσης ασφαλείας, καθώς διαπιστώθηκε ότι συνέχιζε να διοικεί την παλιά του επιχείρηση, μέσω κινητού τηλεφώνου, το οποίο κατείχε παράνομα. Ο Σκρέλι αναμένεται να αποφυλακιστεί το 2023.

Η Σμάιθ, από τη μεριά της, ζει σήμερα σε «ευήλιο υπόγειο διαμέρισμα του Χάρλεμ». Στη συνέντευξή της στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Elle, περιγράφει πώς η σχέση της με τον Σκρέλι εξελίχθηκε σταδιακά, με το ζευγάρι να μοιράζεται το πρώτο του φιλί στο επισκεπτήριο των φυλακών. «Είπα στον Μάρτιν ότι τον αγαπώ και μου απάντησε ότι νιώθει το ίδιο. Τον ρώτησα αν μπορούσα να τον φιλήσω και είπε ναι. Η αίθουσα του επισκεπτηρίου μύριζε τηγανητό κοτόπουλο. Οι κανόνες δεν μας επέτρεπαν τίποτα παραπάνω από ένα γρήγορο φιλί, ενώ δεν έχουμε κάνει έρωτα», είπε η Σμάιθ στη συνέντευξή της.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη στο περιοδικό Elle, η Σμάιθ και ο Σκρέλι έχουν ήδη συζητήσει για τα ονόματα των μελλοντικών παιδιών τους, αλλά και για την ανάγκη να υπογράψουν προγαμιαίο συμφωνητικό. Η πρώην ρεπόρτερ βρίσκεται σε συζητήσεις για υπογραφή συμφωνίας βιβλίου και κινηματογραφικής ταινίας με θέμα τη σχέση της με τον έγκλειστο χρηματιστή. Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, όμως, ο Σκρέλι διέκοψε τη σχέση του με την Σμάιθ, υποστηρίζοντας ότι μόνο κίνητρό της ήταν η φήμη και το χρήμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή