ΗΠΑ: Νεκρός ο ύποπτος για την έκρηξη στο Νάσβιλ

ΗΠΑ: Νεκρός ο ύποπτος για την έκρηξη στο Νάσβιλ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο 63χρονος ύποπτος για την ανατίναξη ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου στο Νάσβιλ του Τενεσί τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, σκοτώθηκε κατά την έκρηξη, ανέφεραν χθες Κυριακή οι αρχές.

Οι ειδικοί του FBI ταυτοποίησαν τον Άντονι Γουόρνερ μέσω δειγμάτων DNA από τον τόπο της έκρηξης.

Το βράδυ της Κυριακής, το FBI ανήρτησε φωτογραφία του Γουόρνερ στο Twitter.

«Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένας άνδρας ονόματι Άντονι Γουόρνερ βρίσκεται πίσω από την έκρηξη, ενώ ήταν παρών όταν η βόμβα εξερράγη και απεβίωσε κατά την ανατίναξή της», δήλωσε ο Ντόναλντ Κόκραν, Εισαγγελέας των ΗΠΑ για τη μέση περιφέρεια του Τενεσί, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, είναι πολύ νωρίς για να προσδιοριστούν τα κίνητρα του δράστη.

Ο Γουόρνερ διέμενε σε ένα σπίτι στην πόλη Άντιοκ, στα νοτιοανατολικά του Νάσβιλ, το οποίο ερευνήθηκε το Σάββατο από το FBI και την Υπηρεσία Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων και Εκρηκτικών.

Από την έκρηξη αυτή τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι και προκλήθηκαν ζημιές σε περισσότερες από 40 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και στην AT&T, με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες στο κεντρικό Τενεσί και σε άλλες τέσσερις Πολιτείες.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή