Μπάιντεν για Πενς: Να ενεργήσει όπως νομίζει στο θέμα παραπομπής Τραμπ

Μπάιντεν για Πενς: Να ενεργήσει όπως νομίζει στο θέμα παραπομπής Τραμπ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζο Μπάιντεν επικεντρώνεται στην προετοιμασία ανάληψης των καθηκόντων μέσα στον μήνα και θα αφήσει το Κογκρέσο, τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς και το υπουργικό συμβούλιο του Ντόναλντ Τραμπ «να ενεργήσουν όπως θεωρούν πρέπον» όσον αφορά τα θέματα της παραπομπής και της επίκλησης της 25ης Τροπολογίας, ανέφερε εκπρόσωπος της μεταβατικής ομάδας του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου.

Ο εκπρόσωπος Άντριου Μπέιτς έδωσε αυτήν την απάντηση σε ερώτηση του πρακτορείου Reuters σχετικά με τις εκκλήσεις για παραπομπή του Τραμπ στο Κογκρέσο, με αφορμή την εισβολή των υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο, την Τετάρτη.

«Ο εκλεγμένος πρόεδρος Μπάιντεν και η εκλεγμένη αντιπρόεδρος (Κάμαλα) Χάρις εστιάζουν στο καθήκον τους –την προετοιμασία ώστε να αναλάβουν τα καθήκοντά τους στις 20 Ιανουαρίου– και θα αφήσουν τον αντιπρόεδρο Πενς, το υπουργικό συμβούλιο και το Κογκρέσο να ενεργήσουν όπως εκείνοι κρίνουν σκόπιμο», είπε ο Μπέιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή