Πρεσβεία ΗΠΑ: Μεσίστια η αμερικανική σημαία για τα αιματηρά επεισόδια στο Καπιτώλιο

Πρεσβεία ΗΠΑ: Μεσίστια η αμερικανική σημαία για τα αιματηρά επεισόδια στο Καπιτώλιο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεσίστια κυματίζει η αμερικανική σημαία στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, στον απόηχο των αιματηρών επεισοδίων που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο την περασμένη εβδομάδα.

«Η σημαία μας είναι μεσίστια για να τιμήσουμε τους αστυνομικούς του Καπιτωλίου Μπράιαν Σίκνικ και Χάουαρντ Λίμπενγκουντ. Θα θυμόμαστε για πολύ καιρό τη ζωή και την προσφορά τους – και η θυσία τους ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να επιστρέψουμε μετά την επίθεση της περασμένης εβδομάδας στην αμερικανική δημοκρατία» σημείωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, σε μήνυμά της στο Twitter.

«Θρηνούμε με τις οικογένειές τους και ευχαριστούμε τους πολλούς Έλληνες που έχουν εκφράσει τα συλλυπητήριά τους και για την εμπιστοσύνη τους ότι οι θεσμοί της αμερικανικής δημοκρατίας και της δικαιοσύνης θα επικρατήσουν, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν» συμπλήρωσε η πρεσβεία των ΗΠΑ στο μήνυμά της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή