Οι Ισπανοί το ρίχνουν στον χιονοπόλεμο αντί για ντοματοπόλεμο (βίντεο)

Οι Ισπανοί το ρίχνουν στον χιονοπόλεμο αντί για ντοματοπόλεμο (βίντεο)

Η Πλάθα δε Καγιάο έγινε πεδίο... γενικευμένης χιονομάχης στη Μαδρίτη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε γενικευμένο χιονοπόλεμο σε κεντρική πλατεία της ισπανικής πρωτεύουσας κατέφυγαν για να… ξεσκάσουν πολλοί Μαδριλένοι, όπως δείχνει βίντεο που αναμετέδωσε και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Οι Ισπανοί μπορεί το 2020 να στερήθηκαν την περιώνυμη μάχη της ντομάτας ή ντοματοπόλεμο (Λα Τοματίνα) που λαμβάνει χώρα κάθε Αύγουστο κοντά στη Βαλένθια, αλλά φαίνεται να ξεδίνουν με τις χιονονιφάδες που απροσδόκητα κάλυψαν τη Μαδρίτη τις τελευταίες ημέρες.

Μετά την 30ωρη συνεχή χιονόπτωση στην ισπανική μητρόπολη, από την κακοκαιρία με το όνομα Φιλουμένα, δεκάδες νεαροί Μαδριλένοι έσπευσαν σε κεντρική πλατεία της πόλης, την Πλάθα δε Καγιάο, και άρχισαν δειλά-δειλά να πετάνε χιονόμπαλες από τη μια πλευρά της πλατείας στην άλλη.

Αυτό εξελίχθηκε γρήγορα σε έναν αθώο χιονοπόλεμο που προφανώς ενεργοποίησε παρέες που χαίρονταν το χιόνι εκεί. Είναι αυτό που λένε… «οι από δω… χιονίζουν τους από κει».

Λιγότερο αθώα όμως φαίνεται η… μετακίνηση ενός κιγκλιδώματος από την μια πλευρά προς την άλλη, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς.

Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες προσφέρουν μια μάλλον ευχάριστη ανάπαυλα εν μέσω κακοκαιρίας, κορωνοϊού κλπ.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή