ΗΠΑ: Απίστευτο στρίμωγμα εν μέσω πανδημίας για την… πεπονόμπαλα (βίντεο)

ΗΠΑ: Απίστευτο στρίμωγμα εν μέσω πανδημίας για την… πεπονόμπαλα (βίντεο)

Χιλιάδες συνωστίσθηκαν στους δρόμους της Αλαμπάμα για να πανηγυρίσουν

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε κορωνοϊό, ούτε περιοριστικά μέτρα, ούτε τίποτε άλλο δεν καταλαβαίνουν όπως φαίνεται οι οπαδοί ομάδας του αμερικάνικου ποδοσφαίρου στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, που στριμώχτηκαν… χωρίς ανάσα το βράδυ της Δευτέρας για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του οικείου πρωταθλήματος.

Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέγραφαν για έβδομη συνεχόμενη ημέρα άνω των 200.000 κρουσμάτων, οι οπαδοί της Αλαμπάμα Κρίμσον Τάιντ κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης Τουσκαλούζα, με ασφυκτικό στρίμωγμα και σε μεγάλο ποσοστό χωρίς καν μάσκες για να γιορτάσουν την κατάκτηση του… πανεπιστημιακού πρωταθλήματος στο αμέρικαν φούτμπολ.

Οι λάτρεις της… πεπονόμπαλας δε φαίνεται να ανησυχούν καθόλου για την πανδημία που σαρώνει την πατρίδα τους περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο, και γιορτάζουν σαν να… μην υπάρχει αύριο στην κεντρική οδό της πόλης, τη The Strip, όπως αποκαλύπτουν οι εικόνες που έκαναν τον γύρο των ΗΠΑ.

Στο βίντεο που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC φαίνεται οι οπαδοί της Κρίμσον Τάιντ να γιορτάζουν και να πίνουν στους κατάμεστους δρόμους της πόλης, μετά τη νίκη της ομάδας τους στον τελικό του πρωταθλήματος επί του Οχάιο Στέιτ.

Σύμφωνα με εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η τοπική αστυνομία κατάφερε τελικά να ανοίξει τον δρόμο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έκανε και χρήση δακρυγόνων.

O… λογαριασμός για τους κατοίκους της Τουσκαλούζα αναμένεται σε 10-15 μέρες, από τις υγειονομικές στατιστικές.

Πηγή: ABC News, USA Today

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή