Τι συμβαίνει σε οδηγούς αν ασχολούνται με το κινητό τους (βίντεο)

Τι συμβαίνει σε οδηγούς αν ασχολούνται με το κινητό τους (βίντεο)

Τζιπ ίπταται πλάι σε δρόμο στο Οχάιο των ΗΠΑ λόγω απώλειας συγκέντρωσης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την… πτήση αυτοκινήτου κατέγραψε κάμερα περιπολικού στις ΗΠΑ, καθώς η απώλεια προσοχής του οδηγού λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Το τετρακίνητο όχημα έφυγε από την πορεία του σε στροφή, στην πολιτεία του Οχάιο, καθώς ο οδηγός προφανώς είχε αλλού στραμμένη την προσοχή του, πιθανώς στο κινητό του τηλέφωνο, με αποτέλεσμα την έξοδο από το οδόστρωμα.

Το τζιπ όμως δεν έμεινε απλώς εκτός δρόμου. Με τη φόρα που είχε πέρασε το χαντάκι δίπλα στο οδόστρωμα, ανέβηκε πετώντας στον παρακείμενο λόφο και με κάποιο τρόπο προσγειώθηκε στις… ρόδες του, όπως μια γάτα που πέφτει με τις πατούσες από ψηλό δέντρο.

Σαν να μη έτρεχε τίποτε μάλιστα επέστρεψε στο οδόστρωμα, ώσπου να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με το περιπολικό που κατέγραψε τις εικόνες. Σαν από θαύμα, ο οδηγός ούτε καν τραυματίστηκε.

Η τοπική αστυνομία στο Σαντούσκι του Οχάιο δημοσίευσε το περιστατικό ως παράδειγμα προς αποφυγή τού τι μπορεί να συμβεί εάν οι οδηγοί δεν προσέχουν στον δρόμο.

Στη σχετική ανάρτηση του οπτικού υλικού απο το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, κάποιος σχολίασε εύστοχα ότι θα μπορούσε το βίντεο να αποτελεί εξαιρετική διαφήμιση για τη μάρκα του αυτοκινήτου.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή