Ο δήμος της Νέας Υόρκης σπάει συμβόλαια με τον Οργανισμό Τραμπ

Ο δήμος της Νέας Υόρκης σπάει συμβόλαια με τον Οργανισμό Τραμπ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δήμος της Νέας Υόρκης θα σπάσει συμβόλαια που έχει συνάψει με τον Trump Organization, τα οποία αποφέρουν στην εταιρεία κέρδη 17 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο κατηγορώντας τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι υποκίνησε τα πλήθη που εφόρμησαν την περασμένη εβδομάδα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

«Αν μια εταιρεία και η ηγεσία αυτής της εταιρείας εμπλέκονται σε εγκληματική δραστηριότητα, έχουμε το δικαίωμα να σπάσουμε το συμβόλαιο», δήλωσε ο ντε Μπλάζιο μιλώντας στο MSNBC.

«Η υποκίνηση μιας εξέγερσης εναντίον της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών συνιστά σαφώς εγκληματική δραστηριότητα», δήλωσε ο ντε Μπλάζιο. «Έτσι η πόλη της Νέας Υόρκης δεν θα έχει πια καμιά σχέση με τον Trump Organization».

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ για τη διαδικασία παραπομπής του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στον απόηχο των αιματηρής εισβολής στο Καπιτώλιο.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ αντιμετωπίζει διαδικασία παραπομπής.

Με πληροφορίες από Reuters, BBC, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη: Human Rights Watch: Ο Τραμπ υπήρξε η απόλυτη καταστροφή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή