New York Times: Ο Τζον Κυριάκου ζήτησε απονομή χάριτος από τον Τραμπ

New York Times: Ο Τζον Κυριάκου ζήτησε απονομή χάριτος από τον Τραμπ

Άτομα από το περιβάλλον του κ. Τραμπ εισπράττουν ποσά από ανθρώπους που ζητούν την επιείκεια του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με το δημοσίευμα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην πράκτορας της CIA Τζον Κυριάκου φέρεται να ζήτησε χάρη από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ώστε να μπορεί να φέρει όπλο και να λάβει σύνταξη μετά την καταδίκη του για αποκάλυψη διαβαθμισμένων πληροφοριών, σύμφωνα με τους New York Times, οι οποίοι αναφέρουν σε δημοσίευμά τους ότι άτομα από το περιβάλλον του κ. Τραμπ εισπράττουν ποσά από ανθρώπους που ζητούν την επιείκεια του Λευκού Οίκου.

Σε δημοσίευμά τους, οι ΝΥΤ αναφέρουν ότι ο κ. Τραμπ έχει χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα για απονομή χάρης προκειμένου να ανταμείψει προσωπικούς ή πολιτικούς συμμάχους.

Σύμβουλος της καμπάνιας Τραμπ, κατά το δημοσίευμα, έλαβε 50.000 δολάρια για να ζητηθεί χάρη για τον Τζον Κυριάκου, ενώ συμφωνήθηκε μπόνους 50.000 δολαρίων εάν ο πρόεδρος απένειμε τελικά χάρη, σύμφωνα με αντίγραφο συμφωνίας που επικαλούνται οι ΝΥΤ.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι στον κ. Κυριάκου ειπώθηκε χωριστά πως ο προσωπικός δικηγόρος του κ. Τραμπ, Ρούντολφ Τζουλιάνι, θα μπορούσε να τον βοηθήσει να εξασφαλίσει χάρη για δύο εκατομμύρια δολάρια. Ο κ. Κυριάκου φέρεται να απέρριψε την πρόταση.

Με πληροφορίες από New York Times

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή