Πλήγμα για τον τουρισμό πιθανή επέκταση των βρετανικών περιορισμών

Πλήγμα για τον τουρισμό πιθανή επέκταση των βρετανικών περιορισμών

Η κυβέρνηση του Λονδίνου δεν αποκλείει να συνεχιστούν τα μέτρα και το καλοκαίρι

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη και ως το προσεχές καλοκαίρι μπορεί να επεκταθούν οι περιορισμοί στη Βρετανία λόγω της πανδημίας, είπε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, πλήττοντας εκ νέου τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού.

Οι περιορισμοί μπορεί να συνεχιστούν και την άνοιξη και μετά από αυτήν, επιβεβαίωσαν τόσο ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού όσο και η υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ, τονίζοντας ότι είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς από τώρα για χαλάρωση, πολλώ δε μάλλον για άρση των μέτρων.

Τις τελευταίες 48 ώρες η Βρετανία κατέγραψε πάνω από 3.000 θανάτους από κορωνοϊό, με τη μετάλλαξή του να έχει σαρώσει τη χώρα.

Μέχρι στιγμής το 7,4% του πληθυσμού έχει λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19.

Η προοπτική και μόνο πιθανής συνέχισης των περιορισμών και μετά την άνοιξη αναμένεται να πλήξει περαιτέρω τους σχεδιασμούς και τις κρατήσεις των Βρετανών για τον ελληνικό τουρισμό για τη νέα σεζόν, σε μια περίοδο που παραδοσιακά προωθούνταν τα πακέτα διακοπών από τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς.

Με πληροφορίες από The Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή