Βίντεο σύλληψης δύο φυγάδων στις ΗΠΑ, από κάμερα αστυνομικού

Βίντεο σύλληψης δύο φυγάδων στις ΗΠΑ, από κάμερα αστυνομικού

Ο ένας πέφτει κάτω από βολή τέιζερ και ο δεύτερος περικυκλώνεται από αστυνομικούς

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σύλληψη δύο ατόμων που είχαν αποδράσει καταγράφει κάμερα στη στολή αστυνομικού στην Αριζόνα των ΗΠΑ, με το οπτικό υλικό να δημοσιεύεται και από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Οι δύο κρατούμενοι είχαν αποδράσει το περασμένο Σάββατο από τη φυλακή στη Φλόρενς της Αριζόνα και οι αρχές τους αναζητούσαν επί σχεδόν μία εβδομάδα μέχρι τελικά τον εντοπισμό τους την Πέμπτη.

Το βίντεο που δημοσίευσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα δείχνει την τελική φάση της καταδίωξης των δύο λευκών σε ένα χωράφι της περιοχής.

Εκεί ο πρώτος φυγάς πέφτει κάτω από το τέιζερ του αστυνομικού που ήταν στο κατόπι του, ενώ ο δεύτερος, ήδη αιμόφυρτος, περικυκλώνεται και πέφτει στο έδαφος από τους αστυνομικούς.

Η τοποθέτηση καμερών στις στολές των αστυνομικών έχει αλλάξει σημαντικά τον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι Αμερικανοί το έργο των αστυνομικών, αλλά και τη συμπεριφορά των τελευταίων. Ωστόσο πολύ μικρό κομμάτι του οπτικού υλικού δημοσιεύεται.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή