Μόνος με τα κουπιά του καταφέρνει να απομακρύνει τεράστιους πάγους (βίντεο)

Μόνος με τα κουπιά του καταφέρνει να απομακρύνει τεράστιους πάγους (βίντεο)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακή είναι η εικόνα από ψηλά ενός Φινλανδού κωπηλάτη που με μόνο όπλο τη δύναμη στα μπράτσα του απομακρύνει μεγάλη ποσότητα πάγων από νησί στη χώρα του κωπηλατώντας στη βάρκα του.

Ο Μέρτεν Μίκος κατάφερε να σπρώξει με τη βάρκα και τη δύναμη που έβαλε στα κουπιά της τους πάγους από νησί του αρχιπελάγους της Φινλανδίας στο οποίο έχει αποκλειστεί με τη σύζυγό του από τον Δεκέμβριο.

Η περήφανη σύζυγος, Σένια Λάρσεν, έσπευσε να μαγνητοσκοπήσει την προσπάθεια του κ. Μίκος με τη βοήθεια ντρόουν, και το οπτικό αποτέλεσμα είναι όντως καθηλωτικό.

Δικαιούται πλέον η κα Λάρσεν να δηλώνει ότι «αρκεί ένας αποφασισμένος άνθρωπος για να μετακινηθεί κι ένα βουνό, ή έστω παγόβουνο», όπως ανέφερε σε ανάρτησή της.

Η ίδια εξήγησε ότι μετακόμισαν στο νησί αυτό από το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ για να αποφύγουν την πανδημία. Πήραν τρόφιμα, φάρμακα και κλπ. για όλο τον χειμώνα και έχουν καλή σύνδεση ίντερνετ, είπε. Αν κρίνει κανείς από τον χειροδύναμο σύζυγό της, όντως δεν τους λείπουν τα τρόφιμα.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή