Ονειρική εικόνα παγωμένου καταρράκτη στη Γιούτα (βίντεο)

Ονειρική εικόνα παγωμένου καταρράκτη στη Γιούτα (βίντεο)

Το Γουότερφολ Κάνιον πάγωσε και δημιούργησε λευκούς σταλακτίτες πάγου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που η Ελλάδα βιώνει μια πρόωρη άνοιξη, στη Γιούτα των δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών το ψύχος έχει παγώσει καταρράκτες, προκαλώντας εικόνες βγαλμένες από παιδικές ταινίες του Ντίσνεϊ.

Με τη βοήθεια ντρόουν, η κάμερα αιχμαλώτισε την καθηλωτική ομορφιά του παγωμένου καταρράκτη στο φαράγγι Γουότερφολ Κάνιον της Γιούτα σε όλο του το μεγαλείο. 

Πρόκειται για μια εκπληκτική χειμερινή εικόνα, κοντά στο Όγκντεν της Γιούτα, με το ψύχος να δημιουργεί παγωμένους σταλακτίκτες νερού που έμειναν ακίνητοι σαν από…. μαγικό ξόρκι πάνω στα βράχια του φαραγγιού.

Αν και η περιοχή δε βιώνει κάποιο ιδιαίτερο ψυχρό κύμα, το κρύο τον χειμώνα στον αμερικανικό βορρά είναι κατά κανόνα εφάμιλλο εκείνου της Σκανδιναβίας στην Ευρώπη, και εικόνες σαν αυτή δεν αποτελούν εξαίρεση τους χειμερινούς μήνες, παρά τον κανόνα.

Ωστόσο η εκπληκτική κινηματογράφηση κάνει πραγματικά ξεχωριστή το βίντεο που κυκλοφόρησε στο Ίντερνετ και δημοσίευσε και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή