Ενημερωτική καμπάνια 1 δισ. δολαρίων για το εμβόλιο ξεκινά ο Μπάιντεν

Ενημερωτική καμπάνια 1 δισ. δολαρίων για το εμβόλιο ξεκινά ο Μπάιντεν

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκστρατεία για την ενημέρωση και κινητοποίηση των Αμερικανών πολιτών αναφορικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, ύψους 1 δισ. δολαρίων, σχεδιάζει να ξεκινήσει η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Politico, στόχος είναι η ενισχύση της εμπιστοσύνης των πολιτών και η μεταφορά του μηνύματος για την αναγκαιότητα του εμβολίου.

Σύμφωνα με τον Τζον Μπρίτζελαντ, πρώην ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου και συνιδρυτή του COVID-Collaborative, μιας πρωτοβουλίας για την ευαισθητοποίηση του κοινού, «προσπαθούμε να προωθήσουμε τη γνώση και την κατανόηση και να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας».

Από την πλευρά του ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊό, Τζεφ Ζίεντς, τόνισε πως «αυτό δεν θα είναι εύκολο. Ο εμβολιασμός όλων στην Αμερική είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρησιακές προκλήσεις που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, σχεδόν 30 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου, ενώ όπως αναφέρει το Politico, η ταχύτητα με την οποία η προεδρία Μπάιντεν μπορεί να αυξήσει τον εφοδιασμό με εμβόλια θα καθορίσει και το χρονοδιάγραμμα της εκστρατείας ευαισθητοποίησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή