«Μόνο οι δυνατοί θα επιβιώσουν»: Παραίτηση δημάρχου στο Τέξας για εξοργιστικά σχόλια εν μέσω του σφοδρού χιονιά

«Μόνο οι δυνατοί θα επιβιώσουν»: Παραίτηση δημάρχου στο Τέξας για εξοργιστικά σχόλια εν μέσω του σφοδρού χιονιά

Σε παραίτηση από τον δημαρχιακό θώκο της Κολοράντο Σίτι υποχρεώθηκε ο Τιμ Μπόιντ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε παραίτηση υποχρεώθηκε δήμαρχος στο Τέξας που σε μια έκρηξη κυνισμού απάντησε στις αγωνιώδεις εκκλήσεις πολιτών για βοήθεια εν μέσω πρωτοφανούς κακοκαιρίας ότι «μόνο οι δυνατοί θα επιβιώσουν κι οι υπόλοιποι θα χαθούν».

Με εκατομμύρια νοικοκυριά στο σκοτάδι και το κρύο επί τουλάχιστον τρία 24ωρα στον αμερικανικό Νότο και πάνω από 20 νεκρούς σε τέσσερις πολιτείες, ο Τιμ Μπόιντ, δήμαρχος της Κολοράντο Σίτι στο Τέξας, έδειξε απίστευτη αναλγησία στην απελπισία των δημοτών του.

Διαβάστε επίσης: Ατέλειωτες ουρές στο χιόνι για ψώνια σε σούπερ μάρκετ στο Τέξας (βίντεο)

Μεταξύ πολλών θλιβερών σχολίων στην ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μπόιντ τόλμησε να πει ότι «ο Δήμος και η Κομητεία αλλά και οι εταιρίες ηλεκτρισμού ή άλλες υπηρεσίες δε σας οφείλουν τίποτα» και «καταραμένος να ‘μαι αν έρθω να σας προσφέρω αυτά που πρέπει να πάρετε από μόνοι σας».

Εν μέσω ανορθογραφιών και εμφανώς οργισμένης πληκτρολόγησης, ο τέως πια δήμαρχος της Κολοράντο Σίτι (δεν έχει σχέση με την πολιτεία του Κολοράντο) ζητεί από τους πολίτες «σταματήστε να κλαίτε και να ζητάτε επιδόματα».

«Αν κάθεστε σπίτι σας στο κρύο διότι δεν έχετε ρεύμα, και περιμένετε να έρθει κάποιος να σας σώσει είναι επειδή είστε τεμπέληδες και οφείλεται στην ανατροφή σας», έγραψε ο κ. Μπόιντ, πριν σπεύσει λόγω κατακραυγής να διαγράψει την ανάρτηση αυτή.

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή