Ένα καλό μάθημα κατά του παράνομου παρκαρίσματος (βίντεο)

Ένα καλό μάθημα κατά του παράνομου παρκαρίσματος (βίντεο)

Οι πυροσβέστες πέρασαν σωλήνα μέσα από όχημα που πάρκαρε μπροστά σε κρουνό

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παράνομο παρκάρισμα μπορεί να έχει σοβαρότερες συνέπειες στις ΗΠΑ από μια απλή κλήση με πρόστιμο. Αυτό βίωσε οδηγός οχήματος που πάρκαρε μπροστά σε πυροσβεστήρα στη Νέα Υόρκη.

Η ατυχής… έμπνευση του οδηγού να αφήσει το αυτοκίνητό του σε απαγορευμένο σημείο, εμποδίζοντας την πρόσβαση της πυροσβεστικής στον κρουνό στην άκρη του δρόμου, τού βγήκε σε πολύ περισσότερο κακό από ό,τι υποψιαζόταν.

Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στην περιοχή για αντιμετώπιση πυρκαγιάς και χρειάστηκαν να αντλήσουν νερό από τον κρουνό δεν έχασαν χρόνο για να φέρουν γερανό και να μετακινήσουν το όχημα. Προτίμησαν να σπάσουν τα τζάμια στις πόρτες του οδηγού και του συνοδηγού και να περάσουν από μέσα από το αυτοκίνητο -μπροστά στα δύο μπροστινά καθίσματα- τον πυροσβεστικό σωλήνα για να τον συνδέσουν με τον κρουνό, όπως έχουν εντολή να κάνουν και έχει συμβεί και άλλες φορές στις ΗΠΑ.

Ο δε Νεοϋορκέζος που τράβηξε το βίντεο και το ανήρτησε (προς τέρψιν συνολικά των χρηστών του Διαδικτύου αλλά και τους αμερικανικού καναλιού ABC) σχολίασε χαρακτηριστικά: «Επιτέλους ένα καλό μάθημα!»

Και βεβαίως ήρθε κι η αστυνομία της Νέας Υόρκης και έκοψε και την κλήση για παράνομο παρκάρισμα. Όχι που θα τη γλίτωνε ο οδηγός αυτού του γκρίζου Φολκσβάγκεν…

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή