Στο άγνωστο με… αεροσκάφος την ελπίδα

Στο άγνωστο με… αεροσκάφος την ελπίδα

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μυστηριώδεις πτήσεις» προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Qantas της Αυστραλίας, δίνοντας στην πελατεία της μία ευκαιρία διασκέδασης και ανακούφισης από την κόπωση της πανδημίας. Οι «μυστηριώδεις πτήσεις» είναι αεροπορικά ταξίδια στην αυστραλιανή περιφέρεια, απαραίτητη προϋπόθεση εξαιτίας του κλεισίματος των διεθνών συνόρων.

Τα αεροσκάφη Boeing B737 απογειώνονται από μεγάλες πόλεις, όπως η Μελβούρνη, το Σίδνεϊ και το Μπρισμπέιν, προς σχετικά κοντινούς προορισμούς, κάτω των δύο ωρών πτήσης από τον αερολιμένα αναχώρησης. Περιλαμβάνουν, εκτός από το ευχάριστο ταξίδι, με προσεγγίσεις και χαμηλές πτήσεις στα αξιοθέατα της Αυστραλίας, απολαυστικές δραστηριότητες στο έδαφος όπως είναι η οινοποιία, σε περιοχές φημισμένες για τους αμπελώνες τους ή γεύματα υψηλής γαστρονομίας μετά μουσικής σε τροπικές παραλίες.

Βέβαια, βασικός κανόνας του απολαυστικού παιχνιδιού της Qantas είναι ότι οι ταξιδιώτες γνωρίζουν ελάχιστα σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουν και τον προορισμό τους. Η εταιρεία τους αποκαλύπτει αν θα πρέπει να βάλουν στη χειραποσκευή τους βατραχοπέδιλα ή αθλητικά παπούτσια, αλλά κανένα άλλο στοιχείο.

Η επικεφαλής του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών του αερομεταφορέα Στέφανι Τούλι επισημαίνει ότι στόχος της Qantas είναι αφενός η δημιουργία αλησμόνητων εμπειριών για τους πελάτες της και αφετέρου η προώθηση των εγχώριων ταξιδιωτικών προορισμών. «Η έναρξη των εμβολιασμών μας γεμίζει αισιοδοξία. Σταδιακά οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί θα αρθούν. Μέχρι τότε, όμως, οι πτήσεις μας γεμίζουν με μυστήριο τη ζωή των πελατών μας, δημιουργώντας υπέροχες εμπειρίες για όσους ανυπομονούν να ξαναταξιδέψουν. Το πρόγραμμα, επίσης, μας επιτρέπει να ξαναφέρουμε κοντά τους ανθρώπους μας, το προσωπικό της Qantas και να στηρίξουμε τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, ιδιαίτερα σε περιοχές που επλήγησαν σκληρά από τον κορωνοϊό», κατέληξε η Τούλι. 

Οι ναύλοι για τις «μυστηριώδεις πτήσεις» με γεύματα, οινοπνευματώδη ποτά, αναψυκτικά και δραστηριότητες στο έδαφος ξεκινούν από 477 ευρώ στην οικονομική θέση και 1.021 στη διακεκριμένη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή