Η Όπρα «απαλλάσσει» Ελισάβετ και Φίλιππο από το ρατσιστικό σχόλιο

Η Όπρα «απαλλάσσει» Ελισάβετ και Φίλιππο από το ρατσιστικό σχόλιο

49" χρόνος ανάγνωσης

Ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ ούτε ο σύζυγός της συμμετείχαν στις επίμαχες συζητήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων διατυπώθηκαν ανησυχίες σχετικά με το χρώμα του δέρματος του βρέφους που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ, διαβεβαίωσε σήμερα η Όπρα Γουίνφρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν διευκρίνισε την ταυτότητα του προσώπου εκείνου που ανέφερε αυτό το θέμα, «όμως ήθελε να σιγουρευτεί πως γνωρίζω (…) ότι δεν ήταν ούτε η γιαγιά του ούτε ο παππούς του», δήλωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής του CBS This Morning.

Σημειώνεται ότι στην πολύκροτη συνέντευξη που προκαλεί ήδη αντιδράσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Μέγκαν Μαρκλ υποστήριξε ότι ο σύζυγός της τής είχε αποκαλύψει ότι ορισμένοι στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσαν σχετικά με το χρώμα του δέρματος που θα είχε το μωρό τους, όταν εκείνη εγκυμονούσε τον Άρτσι.

Μετά την προβολή χθες το βράδυ όσων σοκαριστικών εκμυστηρεύτηκε η δούκισσα του Σάσεξ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι, ολόκληρος ο κόσμος διερωτάται ποιος έκανε το ρατσιστικό αυτό σχόλιο αμαυρώνοντας την εικόνα της βασιλικής οικογένειας.