Αγνοούμενοι από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Αγνοούμενοι από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον ένας πυροσβέστης φέρεται νεκρός, ενώ κάποιοι ηλικιωμένοι τρόφιμοι οίκου ευγηρίας αγνοούνται αφού το οίκημα που τους φιλοξενούσε παραδόθηκε στις φλόγες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο Σπρινγκ Βάλι της Νέας Υόρκης.

Η οροφή του κτιρίου κατέρρευσε, και υπάρχουν φόβοι για παγιδευμένους τροφίμους, αν και ακόμη δεν είναι σαφές τι έχει συμβεί.

Ο πυροσβέστης αγνοείτο επί τουλάχιστον μία ώρα και θεωρείται πλέον ότι δεν επιβίωσε, ενώ άλλος πυροσβέστης υπέστη καρδιακή προσβολή και τραύματα κατά την κατάσβεση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Η πυροσβεστική δίνει πολύωρη μάχη με τις φλόγες ενώ δεν είναι γνωστό ακόμη τι προκάλεσε την πυρκαγιά, που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο το οποίο ανήρτησε δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου ABC.

Ο οίκος ευγηρίας διαθέτει 200 κρεβάτια, αλλά είναι άγνωστο πόσους τροφίμους είχε στις εκτεταμένες εγκαταστάσεις του στα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης.

Πηγή: NBC New York, CNN, ABC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή