#Metoo από τη Σάρον Στόουν: Κατήγγειλε κακοποίηση από τον παππού της

#Metoo από τη Σάρον Στόουν: Κατήγγειλε κακοποίηση από τον παππού της

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αποκάλυψη ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον παππού της, όταν ήταν παιδί, προχώρησε η δημοφιλής ηθοποιός Σάρον Στόουν.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στο επερχόμενο βιβλίο της «The Beauty of Living Twice» η 63χρονη ηθοποιός ανακάλεσε φρικτές εμπειρίες από το παρελθόν της, όπως όταν με την αδερφή της, Κέλι, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον παππού τους, σε μικρή ηλικία.

Σύμφωνα με την Στόουν, η γιαγιά τους -που και αυτή υπήρξε θύμα κακοποίησης, έβαζε τα δυο κορίτσια σε ένα δωμάτιο με τον σύζυγό της, όταν πήγαιναν για επίσκεψη, ξεκινώντας από όταν ήταν παιδιά, και κλείδωνε την πόρτα. 

Όταν η Σάρον Στόουν ήταν 14 ετών και ο παππούς της πέθανε, λέει ότι τον σκούντησε στο φέρετρο για να βεβαιωθεί πως ήταν νεκρός. «Τον σκούντηξα και η περίεργη ικανοποίηση πως επιτέλους είχε πεθάνει, με σόκαρε. Κοίταξα την Κέλι και κατάλαβε: Ήταν 11 χρονών και όλο αυτό είχε τελειώσει», ανέφερε.

Όπως είπε, «πήραν από κοινού την απόφαση» με την αδερφή της να αποκαλύψουν την κακοποίηση. «Μιλήσαμε στη μητέρα μου και στην αρχή ήταν στωική και μου έγραψε μια επιστολή για το πόσο ανησυχητικές ήταν όλες αυτές οι πληροφορίες. Όταν τελείωσα το βιβλίο, το διάβασα στη μητέρα μου μέσα σε τρεις ημέρες. Τότε είχα γρίπη. Ήμουν στο κρεβάτι, κάθισε μαζί μου και την κατέγραψα να μιλάει για μιάμιση ώρα. Μετά άλλαξα σχεδόν όλο το βιβλίο μου. Τότε ήταν που το αφιέρωσα σε εκείνη». 

Με πληροφορίες από Independent

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή