Στρατηγική Διοίκηση ΗΠΑ: Ενα παιδί πίσω από tweet – μυστήριο

Στρατηγική Διοίκηση ΗΠΑ: Ενα παιδί πίσω από tweet – μυστήριο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα tweet, στον επίσημο λογαριασμό της Στρατηγικής Διοίκησης των ΗΠΑ, προκάλεσε απορίες και ερωτήματα στους χρήστες που το είδαν, την Κυριακή. 

«; l ;; gmlxzssaw,» έγραφε η ανάρτηση στο προφίλ της αμερικανικής Στρατηγικής Διοίκησης που είναι υπεύθυνη για τον στρατιωτικό έλεγχο ολόκληρου του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ (Stratcom).

Λίγο αργότερα, το tweet διαγράφηκε. 

Όπως ανέφερε η Stratcom, σε δημοσιογράφο του αμερικανικού μέσου ενημέρωσης Dot Daily Dot, η μυστηριώδης ανάρτηση «ήταν απλώς μια ασυναρτησία, γραμμένη από ένα παιδί που άρπαξε το λογαριασμό twitter του στρατού για λίγα λεπτά».

«Ο υπεύθυνος για το twitter της Στρατηγικής Διοίκησης, κατά τη διάρκεια τηλεργασίας, άφησε τον λογαριασμό ανοικτό και χωρίς επίβλεψη για λίγα λεπτά. Το μικρό παιδί του εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και άρχισε να παίζει με το πληκτρολόγιο και -δυστυχώς- χωρίς να το συνειδητοποιήσει, δημοσίευσε το tweet», ανέφερε επρόσωπος της Stratcom σε ανακοίνωση.

«Δεν συνέβη απολύτως τίποτα κακό, που σημαίνει ότι δεν υπήρξε καμία παραβίαση του λογαριασμού μας στο Twitter», συμπλήρωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή