Το απρόσμενο δώρο στον μπόμπιρα που χαιρετά τα φορτηγά (βίντεο)

Το απρόσμενο δώρο στον μπόμπιρα που χαιρετά τα φορτηγά (βίντεο)

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απροσδόκητο δώρο από τους οδηγούς φορτηγών συγκεκριμένης εταιρίας μεταφορών που χαιρετά καθημερινά έλαβε ένας δίχρονος μπόμπιρας στην Καλιφόρνια.

Ο μικρός Μάρκο Ελισόνδο έσπευδε να σηκώσει το χέρι του και να χαμογελάσει στους οδηγούς των σκούρων φορτηγών της εταιρίας, σαν να είχε ιδιαίτερη συμπάθεια στα χαρακτηριστικά οχήματα αυτά.

Η εικόνα αυτή μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι συμφώνησαν να μαζέψουν το απαραίτητο χρηματικό ποσό για να δωρίσουν στον ισπανόφωνο πιτσιρίκο ένα αυτοκινητάκι στα χρώματα της εταιρίας και με το λογότυπό της.

Επιπλέον του χάρισαν κι ένα διαφημιστικό αρκουδάκι με το ίδιο λογότυπο καθώς και στολή της εταιρίας στο μέγεθός του.

Όπως εξήγησε στην πρωινή εκπομπή «Good Morning America», του αμερικανικού δικτύου ABC, η μητέρα του μικρού, η Κλαρίσα Αλκάσαρ, από τον περασμένο Δεκέμβριο όποτε περνούσε φορτηγό της εταιρίας μπροστά από το σπίτι τους ο Μάρκο έτρεχε στο παράθυρο και φώναζε «ουάου». Αυτό δε συνέβαινε με άλλα φορτηγά.

Γι’ αυτό, όταν η κα Αλκάσαρ άρχισε να παίρνει μαζί της στο πρωινό της τρέξιμο τον γιο της στο καρότσι του, σταματούσαν έξω από τις αποθήκες της εταιρίας για να χαζέψει ο μικρός τα φορτηγά που εξέρχονταν της δομής. Ενθουσιασμένος ο Μάρκο, χαιρετούσε τους οδηγούς, που παραξενεμένοι χαιρετούσαν και αυτοί και κόρναραν.

Έτσι τον Μάρτιο πια οι οδηγοί των φορτηγών χάρισαν τα δώρα τους στον φανατικό τους θαυμαστή. Πανευτυχής ο διετής Μάρκο πλέον μπαίνει στο αυτοκινητάκι του και στήνεται στην έξοδο των οχημάτων της εταιρίας όπου όχι μόνο χαιρετά τους οδηγούς αλλά πατά και την κόρνα στο μικρό του όχημα, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στους επαγγελματίες που απαντούν κι αυτοί με την κόρνα τους.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή