Αποκαλύπτεται σπάνιο και ανέκδοτο υλικό της βασίλισσας Ελισάβετ

Αποκαλύπτεται σπάνιο και ανέκδοτο υλικό της βασίλισσας Ελισάβετ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο φως έρχεται νέο και ανέκδοτο υλικό της βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- οικογενειακά βίντεο από τις περιηγήσεις της σε όλο τον κόσμο.

Το υλικό, το οποίο αναμένεται να προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά, δείχνει επίσης μια πιο «ανθρώπινη» πλευρά της βασίλισσας σε διακοπές και «εκτός υπηρεσίας». Δείχνει την μονάρχη ως «μητέρα, σύζυγο, νοικοκυρά, λάτρη των ζώων, κηπουρό και μηχανικό αυτοκινήτων, σύμφωνα με το κανάλι ITV.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, θα παρουσιαστούν συνεντεύξεις, οι οποίες αναμένεται να αποκαλύψουν τον «πραγματικό της χαρακτήρα, την αγάπη της για την εξοχή και τη σχέση της με την οικογένειά της».

Παράλληλα, το βίντεο περιλαμβάνει σπάνιο ερασιτεχνικό βίντεο της βασίλισσας και του συζύγου της, Πρίγκιπα Φίλιππου, στο σπίτι του τότε γενικού κυβερνήτη της Νέας Ζηλανδίας, όπου το ζευγάρι έκανε ένα σύντομο διάλειμμα από μια «εξαντλητική» περιοδεία το 1953. Σε αυτό εμφανίζεται το βασιλικό ζευγάρι να απολαμβάνει την εξωτερική πισίνα.

Ξεχωριστό αρχείο δείχνει τη Βασίλισσα να κάνει διακοπές στη Σκωτία και να χαλαρώνει στο σπίτι, ενώ μαγειρεύει μπάρμπεκιου για φίλους.

Τέλος, θα προβληθεί βίντεο από τη διάρκεια ιππασίας με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν και τη συνάντησή της με τον κομμουνιστή πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας Γιοσίπ Τίτο στο Βελιγράδι κατά τον Ψυχρό Πόλεμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή