ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Παππού σ’ ευχαριστώ για την αφοσίωσή σου στη βασίλισσα

Πρίγκιπας Χάρι: Παππού σ’ ευχαριστώ για την αφοσίωσή σου στη βασίλισσα

Για την απαράμιλλη αφοσίωση που έδειξε στη βασίλισσα Ελισάβετ, ο παππούς του, πρίγκιπας Φίλιππος, έκανε λόγο ο πρίγκιπας Χάρι. 

«Ο δούκας του Εδιμβούργου υπήρξε ένας άνδρας υψηλού καθήκοντος, τιμής και με πολύ χιούμορ. Θα λείψει έντονα στη χώρα και τον κόσμο ολόκληρο», ανέφερε ο Χάρι, ο οποίος επέστρεψε στη Βρετανία για την κηδεία του Φίλιππου.

Διαβάστε επίσης⇒ Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Θα μου λείψει ο παππούς μου

«Στάθηκε βράχος στο πλευρό της Αυτής Μεγαλειότητας, της βασίλισσας, με απαράμιλλη αφοσίωση, στα 73 χρόνια του γάμου τους και ενώ θα μπορούσα να συνεχίσω, γνωρίζω ότι τώρα θα έλεγε σε όλους εμάς, με μια μπίρα στο χέρι, “Τελειώνετε”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Επομένως, παππού σ’ ευχαριστώ για την υπηρεσία σου, την αφοσίωσή σου στη γιαγιά και που πάντα ήσουν ο εαυτός σου. Η Μέγκαν, ο Άρτσι κι εγώ (όπως και η δισέγγονή σου, που πρόκειται να γεννηθεί) θα κρατάμε ένα ιδιαίτερο μέρος για εσένα στις καρδιές μας», κατέληξε. 

Διαβάστε επίσης⇒ Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί έφυγα από τη Βρετανία

Από πλευράς του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βασιλικού θρόνου, δήλωσε ότι θα του λείψει ο παππούς του, πρίγκιπας Φίλιππος, «αλλά ο ίδιος θα επιθυμούσε για την οικογένεια να συνεχίσει κανονικά την πορεία της».