Αίγυπτος: Τροχαίο με είκοσι νεκρούς και τρεις τραυματίες

Αίγυπτος: Τροχαίο με είκοσι νεκρούς και τρεις τραυματίες

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έίκοσι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρεις τραυματίστηκαν, σε αυτοκινητόδρομο του Ασσιούτ στην Αίγυπτο, όταν επιβατικό λεωφορείο συγκρούστηκε με όχημα μεταφοράς τσιμέντου, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Τουλάχιστον τριάντα έξι ασθενοφόρα μετέβησαν στο σημείο της σύγκρουσης για να μεταφέρουν τα θύματα και τους τραυματίες στα κοντινά νοσοκομεία, ενώ η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Διαβάστε επίσης⇒ Αίγυπτος: Κατασχέθηκε το «Ever Given»

Η εφημερίδα «Αλ Αχράμ» αναφέρει ότι τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στην Αίγυπτο, ωστόσο ο αριθμός τους μειώθηκε σε ποσοστό περίπου 30% κατά το 2019, σε σχέση με την προηγούμενη πενταετία. Δηλαδή, το 2019 σημειώθηκαν 9.992 ατυχήματα, αισθητά λιγότερα από τα 14.403 του 2014.

Η «Egypt Today» επικαλείται έρευνα της «Infographic», σύμφωνα με την οποία τα δυστυχήματα από 12.000 το 2019 μειώθηκαν σε 7.000 πέρυσι, μέγεθος που αναλογεί σε μείωση του 44%.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή