ΗΠΑ: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σε εγκαταστάσεις της FedEx στην Ιντιάνα

ΗΠΑ: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σε εγκαταστάσεις της FedEx στην Ιντιάνα

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε εγκαταστάσεις της FedEx στην Ινδιανάπολη, πρωτεύουσα της πολιτείας Ιντιάνα των ΗΠΑ, αργά το βράδυ της Πέμπτης τοπική ώρα. Ο φερόμενος ως δράστης έθεσε τέρμα στη ζωή του, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, κατά την οποία πολλά άτομα δέχθηκαν πυρά.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τζίνα Κουκ, ανέφερε ότι υπάρχουν «πολλοί άνθρωποι με τραύματα από πυρά». Όπως τόνισε, δεν υπάρχει ενεργή απειλή για την κοινότητα, καθώς εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι νεκρός.

Οι τοπικές αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες επί του παρόντος για το επεισόδιο.

Σύμφωνα με την Indianapolis Star, που επικαλείται τις τοπικές αρχές, υπάρχει αδιευκρίνιστος αριθμός ατόμων που δέχθηκαν πυρά. Αδιευκρίνιστη παραμένει επίσης η σοβαρότητα των τραυμάτων τους.

Μάρτυρας που είπε ότι εργάζεται στις εγκαταστάσεις δήλωσε στο WISH-TV ότι είδε έναν άνδρα με όπλο, αφού άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς.

«Γνωρίζουμε για το τραγικό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην εγκατάσταση της FedEx κοντά στο αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης», ανέφερε από την πλευρά της η εταιρεία. «Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που επηρεάστηκαν. Εργαζόμαστε για τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών και συνεργαζόμαστε με τις αρχές» πρόσθεσε η FedEx.

Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Τζον Περίνιν, σημείωσε ότι οι αρχές σχεδιάζουν να κάνουν ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.

Η αποθήκη της FedEx, όπου σημειώθηκε το επεισόδιο, βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της πόλης, κοντά στο αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης.

Με πληροφορίες από Associated Press, Reuters, New York Times

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή