«Μόνη στο πένθος της» – Η εικόνα της βασίλισσας Ελισάβετ μονοπωλεί τα βρετανικά πρωτοσέλιδα

«Μόνη στο πένθος της» – Η εικόνα της βασίλισσας Ελισάβετ μονοπωλεί τα βρετανικά πρωτοσέλιδα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εικόνα της μοναχικής βασίλισσας Ελισάβετ μέσα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνσδορ, όπου τελέστηκε η κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου το απόγευμα του Σαββάτου, μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων.

«Το πιο μοναχικό αντίο» γράφει η “Sunday Mirror” και η “People” έχει τίτλο «Μόνη στο πένθος της».

Διαβάστε ακόμη

⇒Η βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρέτησε τον πρίγκιπά της

 

Η Κυριακάτικη Mail αναφέρει ότι η βασίλισσα άφησε ένα χειρόγραφο σημείωμα στο φέρετρο ως το «ύστατο χαίρε» στη «δύναμη και το στήριγμά της».

 

H “Sunday Telegraph” επέλεξε για το πρωτοσέλιδο μια φωτογραφία της βασίλισσας που παρακολουθεί καθώς το φέρετρο χαμηλώνει στο εσωτερικό του ναού.

 

«Η βασίλισσα καθιστή και μόνη λέει το τελευταίο αντίο», είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο και επισημαίνεται ότι «αν και τα τέσσερα παιδιά της ήταν στην εκκλησία, δεν είχε κανένα χέρι να κρατήσει και κανέναν να την παρηγορήσει με ένα ελαφρύ χτύπημα στο μπράτσο», καθώς ήταν υποχρεωτικό να τηρηθούν οι αποστάσεις. 

Οι “Times” της Κυριακής έχουν μια φωτογραφία με το πρόσωπό της που συνοδεύεται από τον τίτλο «αναγκασμένη να θρηνήσει μόνη, η βασίλισσα λέει αντίο στον Φίλιππο».

 

«Μόνη στο πένθος της» – Η εικόνα της βασίλισσας Ελισάβετ μονοπωλεί τα βρετανικά πρωτοσέλιδα-1

 

Η εφημερίδα “Observer” γράφει «Η βασίλισσα μόνη με τις σκέψεις της καθώς ο Δούκας αναπαύεται» και η “Sunday Express” στέλνει μήνυμα στήριξης στη βασίλισσα με τον τίτλο «Δεν είσαι μόνη».

 

 

Με πληροφορίες από Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή