ΗΠΑ: Εννέα έφηβοι τραυματίες από σφαίρες σε πάρτι 12χρονου

ΗΠΑ: Εννέα έφηβοι τραυματίες από σφαίρες σε πάρτι 12χρονου

Κανείς δεν θέλει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία, μετά τη σύγκρουση αντίπαλων συμμοριών

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η οπλοφορία των εφήβων στις ΗΠΑ οδήγησε σε αιματηρό περιστατικό στη Λουιζιάνα το περασμένο Σάββατο, με τουλάχιστον εννέα εφήβους τραυματίες σε παιδικό πάρτι γενεθλίων ενός 12χρονου, και την αστυνομία να αδυνατεί να λάβει καταθέσεις από τα κλειστά στόματα των παρόντων παιδιών.

Οι τραυματίες, όλοι ηλικίας από 12 έως 17 ετών, έφεραν τραύματα από σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός τους (μεταξύ των οποίων και στο κεφάλι) καθώς κάποιος καυγάς που ξέσπασε μεταξύ ορισμένων από τους 60 καλεσμένους στο πάρτι οδήγησε σε πυροβολισμούς.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή ΛαΠλας, περίπου 45 χιλιόμετρα από τη Νέα Ορλεάνη, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν πολλά παιδιά στο έδαφος πυροβολημένα αλλά κανένα διατεθειμένο να καταθέσει σχετικά.

Εννέα από τους εφήβους μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο, και οι δύο από αυτούς παρέμειναν για νοσηλεία καθώς τα τραύματά τους ήταν πιο σοβαρά. Η κατάστασή τους πάντως είναι σταθερή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι στο πάρτι είχαν πάει μέλη αντίπαλων συμμοριών εφήβων με τα όπλα τους, και μια λεκτική διαμάχη κατέληξε σε ένοπλη σύγκρουση στο πάρτι του 12χρονου. Τουλάχιστον δύο όπλα χρησιμοποιήθηκαν, κατά την αστυνομία, η οποία όμως δεν είναι σε θέση να κατηγορήσει κάποιον αφού όλοι αρνούνται να δώσουν λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Έτσι οι αρχές έκαναν την Τρίτη δημόσια έκκληση για πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση από όποιον γνωρίζει κάτι.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή