Χάρβαρντ: Yποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους τους φοιτητές από τον Σεπτέμβριο

Χάρβαρντ: Yποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους τους φοιτητές από τον Σεπτέμβριο

Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των φοιτητών του, προκειμένου να γίνουν δεκτοί από το φθινόπωρο, ανακοίνωσε το διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των φοιτητών του, προκειμένου να γίνουν δεκτοί από το φθινόπωρο, ανακοίνωσε το διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, «προκειμένου να επιτευχθούν τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού που απαιτούνται για την προστασία της κοινότητάς μας»

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του, πριν επιστρέψουν στο πανεπιστήμιο από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, οι φοιτητές (παλιοί και νέοι) θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους με εμβόλιο εγκεκριμένο από τον FDA (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson) ή τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (AstraZeneca/Oxford).

Εξαιρέσεις προβλέπονται μόνο για ιατρικούς ή θρησκευτικούς λόγους ενώ το Πανεπιστήμιο τονίζει ότι μετά τον εμβολιασμό τους, οι φοιτητές θα πρέπει να αποστείλουν διαδικτυακά τα ανάλογα πιστοποιητικά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή