Βρετανία: Τα γενέθλια του Άρτσι και οι ευχές της Ελισάβετ

Βρετανία: Τα γενέθλια του Άρτσι και οι ευχές της Ελισάβετ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα δεύτερα γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Αρτσι, γιος του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Παρά τη ρήξη με το ζευγάρι μετά την αποκαλυπτική συνέντευξή του στην Οπρα Γουίνφρεϊ, όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογενείας ευχήθηκαν στον εορτάζοντα, αναρτώντας φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram ανάρτησε τις ευχές της προγιαγιάς βασίλισσας Ελισάβετ με τη φωτογραφία της πρώτης δημόσιας εμφάνισης του νεογέννητου Αρτσι, όταν οι περήφανοι γονείς του τον παρουσίασαν στους δημοσιογράφους στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο παππούς του, πρίγκιπας Κάρολος, ο θείος του πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ επίσης επέλεξαν για τις ευχές τους φωτογραφίες από τη βάφτιση του Αρτσι, τον Ιούλιο του 2019. Αλλωστε, κανένα μέλος της βασιλικής οικογενείας δεν έχει δει τον Αρτσι για περισσότερο από 18 μήνες, από το φθινόπωρο του 2019, όταν οι δούκες του Σάσεξ πήγαν στον Καναδά για να περάσουν εκεί τα Χριστούγεννα.

Ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και ο μικρός Αρτσι θα περνούσαν τη χθεσινή ημέρα σε στενό κύκλο στην έπαυλή τους στην Καλιφόρνια, ωστόσο, γνώστες των παραδόσεων των Ανακτόρων εκτιμούσαν πως αναμφίβολα ο Αρτσι θα «μιλήσει» μέσω βιντεοκλήσης με τη βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Τη ζεστή και τρυφερή σχέση του μικρού Αρτσι με τους γονείς του και ιδιαίτερα με τον πατέρα του περιγράφει το παιδικό βιβλίο «Το παγκάκι», που έγραψε η Μέγκαν Μαρκλ, υπογράφοντάς το με τον τίτλο ευγενείας της. Οπως δήλωσε, πηγή της έμπνευσής της υπήρξε η πολύ θερμή σχέση που συνδέει τον πρίγκιπα Χάρι με τον γιο του, την οποία περιγράφει μέσα από τα μάτια της μητέρας. Την εικονογράφηση έκανε ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης Κρίστιαν Ρόμπινσον και θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου από τον εκδοτικό οίκο Random House. Στο ηχητικό βιβλίο την υπόθεση διαβάζει η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή