ΚΟΣΜΟΣ

Ανοίγει για τους επισκέπτες ο Κινεζικός «Τιτανικός» (βίντεο)

Το υπερωκεάνιο Romandisea Titanic – πιστό αντίγραφο του Τιτανικού – ανοίγει στην Κίνα για τους τουρίστες και τους θαυμαστές της ιστορίας του θρυλικού κρουαζιερόπλου

anoigei-gia-toys-episkeptes-o-kinezikos-titanikos-vinteo-561362626

Το υπερωκεάνιο Romandisea Titanic – πιστό αντίγραφο του Τιτανικού – ανοίγει στην Κίνα για τους τουρίστες και τους θαυμαστές της ιστορίας του θρυλικού κρουαζιερόπλου. 

Η δημιουργία της κινεζικής ρεπλίκας ίδιου μεγέθους (269 μ. μήκος, 28 μ. πλάτος) αναμενόταν με ανυπομονησία και οι αρχές πιστεύουν ότι το Romandisea Titanic θα αποτελέσει σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο. 

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιφέρονται στους πολυτελείς χώρους του πλοίου (αίθουσα χορού, πισίνα, καμπίνες) – όλοι διακοσμημένοι όπως ήταν οι χώροι στον Τιτανικό – αλλά και να συμμετέχουν σε παιχνίδια και θεματικά πάρτι. 

Ο Κινέζικος Τιτανικός είναι αγκυροβολημένος σε ποτάμι – θεματικό πάρκο της επαρχίας Σιτσουάν, σχεδόν 1000 χλμ μακριά από τη θάλασσα. 

anoigei-gia-toys-episkeptes-o-kinezikos-titanikos-vinteo0
@RomandiseaT2

Μέσα στο θεματικό πάρκο, τα τουριστικά λεωφορεία παίζουν στο repeat το θέμα της ταινίας Τιτανικός, “My Heart Will Go On” της Celine Dion.

Χρειάστηκαν έξι χρόνια – περισσότερα από την κατασκευή του πραγματικού Τιτανικού – 23.000 τόνοι χάλυβα, περισσότεροι από εκατό εργαζόμενοι και πάνω από 153 εκατομμύρια δολάρια για να κατασκευαστεί το Romandisea Titanic.