ΗΠΑ: Ιστοσελίδες γνωριμιών στη «μάχη» των εμβολιασμών

ΗΠΑ: Ιστοσελίδες γνωριμιών στη «μάχη» των εμβολιασμών

Τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού πρόκειται να ενθαρρύνουν ιστότοποι γνωριμιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέροντας κίνητρα στους χρήστες τους

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού πρόκειται να ενθαρρύνουν ιστότοποι γνωριμιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέροντας κίνητρα στους χρήστες τους.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Κορωνοϊός: Ύφεση της πανδημίας σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Σύμφωνα με τη Washington Post, εννέα ιστοσελίδες γνωριμιών -μεταξύ τους το Tinder και το Bumble- συνεργάστηκαν με τη διοίκηση Μπάιντεν για να προσθέσουν λειτουργίες που θα επιτρέπουν στους χρήστες να προβάλλουν ότι έχουν εμβολιαστεί.

Οι εμβολιασμένοι χρήστες θα μπορούν επίσης να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε premium περιεχόμενο, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

«Βρήκαμε επιτέλους κάτι που μας κάνει όλους πιο ελκυστικούς: τον εμβολιασμό», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση της Covid-19, Άντι Σλάβιτ.

Η συνεργασία της κυβέρνησης με τους εννέα ιστότοπους γνωριμιών, οι οποίοι εκτιμάται πως προσεγγίζουν πάνω από 50 εκατ. χρήστες, έχει ως στόχο να καμφθούν οι όποιοι δισταγμοί των νέων για τον εμβολιασμό.

Με πληροφορίες από Washington Post

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή