ΗΠΑ: Πέταξε στα σκουπίδια ξυστό που κέρδιζε 1 εκατ. δολάρια – Πώς επέστρεψε στα χέρια της (βίντεο)

ΗΠΑ: Πέταξε στα σκουπίδια ξυστό που κέρδιζε 1 εκατ. δολάρια – Πώς επέστρεψε στα χέρια της (βίντεο)

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πολιτεία της Μασαχουσέτης, όταν μια γυναίκα πέταξε στα σκουπίδια ένα ξυστό που κέρδιζε 1 εκατ. δολάρια, αλλά η τύχη αποφάσισε να επιστρέψει στην πόρτα της, χάρη σε μία οικογένεια Ινδών μεταναστών.

Συγκεκριμένα, η Λία Ρόοζ Φιέγκα από το Σπρίνγκφιλντ είχε αγοράσει το ξυστό, αξίας 30 δολαρίων, από ένα παντοπωλείο στο Σάουθγουικ, αλλά από τη βιασύνη της δεν αποκάλυψε όλη την επιφάνεια του λαχείου και νομίζοντας ότι δεν έχει κερδίσει το έδωσε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος για να το πετάξει.

Το νικητήριο ξυστό καθόταν σε μία στοίβα σκουπιδιών για 10 ημέρες μέχρι ο γιος της ιδιοκτήτριας να το βρει και να συνειδητοποιήσει ότι δεν είχε ξυστεί πλήρως. Ο ίδιος το πήρε στα χέρια του και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ανακάλυψε πως ήταν εκατομμυριούχος.

«Είχα 1 εκατομμύριο δολάρια στο χέρι μου, αλλά ήθελα να κάνω κάτι καλό», δήλωσε ο Σαχ στο NBC.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως με την οικογένεια του δεν κοιμήθηκαν για δύο βράδια. «Καλέσαμε τους παππούδες μου στην Ινδία και είπαν “δώστε το πίσω, δεν θέλουμε αυτά τα χρήματα”», σημείωσε.

Επειδή η Φιέγκα ήταν τακτική πελάτης στο κατάστημα, η οικογένεια γνώριζε ότι το νικητήριο λαχείο ήταν δικό της και την επόμενη μέρα μόλις μπήκε στο κατάστημα η τυχερή γυναίκα, ο Σαχ της έδωσε το ξυστό και άρχισε να κλαίει.

«Τώρα κοιμάμαι ήσυχα», ανέφερε ο πατέρας του.

Σύμφωνα με την εταιρεία των λαχείων, το παντοπωλείο θα λάβει μπόνους 10.000 δολαρίων για την πώληση του λαχείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή