ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκικά ΜΜΕ: Ενταλμα σύλληψης για τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ προχώρησαν οι τουρκικές αρχές, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης

Τουρκικά ΜΜΕ: Ενταλμα σύλληψης για τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ προχώρησαν οι τουρκικές αρχές, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το ένταλμα σύλληψης έρχεται μία ημέρα μετά και τις δηλώσεις Ερντογάν για στοχοποίηση του ιδίου, της κυβέρνησης και ολόκληρης της Τουρκίας από τον «αρχηγό της μαφίας». 

Ο Πεκέρ βρίσκεται στο Ντουμπάι και με τα βίντεό του απειλεί τον νυν υπουργό Εσωτερικών, εμπλέκει σε εμπόριο κοκαΐνης την κυβέρνηση της χώρας αλλά και τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ενώ αποκαλύπτει ότι σε πολλές δολοφονίες δημοσιογράφων εμπλέκεται ο πρώην διευθυντής ασφαλείας και υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Αγάρ.

Διαβάστε ακόμα: Συνελήφθη ο αδελφός του Τούρκου «αρχιμαφιόζου»

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ερντογάν υπερασπίστηκε τον υπουργό Εσωτερικών και δεσμεύτηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ και ο Σουλεϊμάν Σοϊλού αρνήθηκε τις κατηγορίες του Πέκερ. Μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του, ο Ερντογάν είπε ότι στόχος των βίντεο ήταν να βλάψουν την Τουρκία και προανήγγειλε νομικό «κυνήγι» τον εγκληματιών, όπως είπε.