Βελιγράδι: Αναγκαστική προσγείωση πτήσης από Σαντορίνη για Βρυξέλλες

Βελιγράδι: Αναγκαστική προσγείωση πτήσης από Σαντορίνη για Βρυξέλλες

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου πραγματοποίησε αεροπλάνο το οποίο εκτελούσε πτήση από τη Σαντορίνη προς τις Βρυξέλλες, λόγω τεχνικής βλάβης

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, στη Σερβία, πραγματοποίησε αεροπλάνο το οποίο εκτελούσε πτήση από τη Σαντορίνη προς τις Βρυξέλλες, λόγω τεχνικής βλάβης.

Όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του αεροδρομίου «Nikola Tesla», αεροπλάνο Boeing 737 των αερογραμμών TUI εξαιτίας τεχνικής βλάβης που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της πτήσης αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Βελιγράδι.

Η προσγείωση έγινε στις 13:50 τοπική ώρα και εξελίχθηκε ομαλά, ενώ οι 80 επιβάτες και τα έξι μέλη του πληρώματος εγκατέλειψαν με ασφάλεια το αεροσκάφος.

«Λόγω τεχνικού προβλήματος, το αεροσκάφος που κατευθυνόταν προς τις Βρυξέλλες προσγειώθηκε στο Βελιγράδι σήμερα το απόγευμα. Και οι 80 επιβάτες βρίσκονται τώρα σε άλλο αεροσκάφος και θα προσγειωθούν στις Βρυξέλλες απόψε» σημείωσε από την πλευρά της η εκπρόσωπος της TUI, Σάρα Σοσίν.

Σύμφωνα με σερβικά μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο παρουσίασε διαρροή καυσίμων ενώ πετούσε πάνω από την πόλη Τούζλα στη Βοσνία και ζήτησε άδεια προσγείωσης στο Βελιγράδι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή