Airbnb: Απαγόρευση των πάρτι και αυτό το καλοκαίρι

Airbnb: Απαγόρευση των πάρτι και αυτό το καλοκαίρι

Πέρυσι τον Αύγουστο, η εταιρεία προέβη σε παγκόσμια απαγόρευση της διοργάνωσης πάρτι σε σπίτια που ανήκουν στην πλατφόρμα της

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία Airbnb δήλωσε την Πέμπτη ότι θα παρατείνει την απαγόρευση των πάρτι στα σπίτια που είναι καταχωρημένα στην πλατφόρμα της μέχρι τουλάχιστον το τέλος του φετινού καλοκαιριού, σε μια προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Η εν λόγω απόφαση έρχεται, καθώς οι αυξανόμενοι ρυθμοί εμβολιασμών και η χαλάρωση των περιορισμών στις μετακινήσεις σε πολλές περιοχές του κόσμου, αναμένονται να προκαλέσουν αύξηση της ζήτησης για ταξίδια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πέρυσι τον Αύγουστο, η εταιρεία προέβη σε παγκόσμια απαγόρευση της διοργάνωσης πάρτι σε σπίτια που της ανήκουν, καθώς επρόκειτο για μια ιδιαίτερα δημοφιλή συνήθεια προ πανδημίας.

«Δεν θα ανεχθούμε συμπεριφορές που προκαλούν αναστάτωση σε γειτονιές ή παραβιάζουν την εμπιστοσύνη της κοινότητάς μας», αναφέρει η Airbnb σε ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο ανέφερε ότι το φίλτρο αναζήτησης για σπίτια «φιλικά σε εκδηλώσεις» θα εξακολουθεί να μην είναι προσβάσιμο κατά την περίοδο αυτή, ενώ αναμένεται επικαιροποίηση της πολιτικής της στο τέλος του καλοκαιριού.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή